Yangın Çıkış Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın ve evgin pozisyon anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da deyiş edilen bu kol bazı modellerde uygun kapı koluna benzeri. 

Yangın kapısı kilidi takılırken uyanıklık edilmesi müstelzim en önemli ilke panik bar ile uyumlu olması, panik bara şu demek oluyor ki yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin tehia düşmesidir.

Alelumum yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu ivedi çıkış bapsı, çöküntü anlarında insanların yangın düzlükından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden dokumalır. Bu malzemelerin tarafı nöbet, yangın bapları çoğu kez özel kaplama ve kapı menteşeleri kabilinden diğer yangın saye özelliklerine sahiptir.

Binalarda mukannen standartlarda konum alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları karınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kellelığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakarak değkârebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten henüz ali mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlar ve bu nedenle yangın bapsı prodüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın bapları, yangın eminği dâhilin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın bapları karşı temelı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı tasarrufı ile müteallik sık sorulan sorular ve cevapları:

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile alakadar hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Bununla alay malay yangın merdivenlerinin bir yönının engelsiz olması ve dumandan etkilenme ihtimalini bertaraf etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda kişi kayıplarının olma ihtimali önemli oranda düşmektedir.

Siz bile yangın kapısı fiyatları üzerine vukuf koparmak midein bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara reva olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın kapılarında kapıyı harisan ve aynı zamanda insanoğluın tutabileceği tutacakların yahut kolların yangından etkilenmeyecek şekilde kaliteli olması, esen malzemelerden binalması gerekir. Bezemeli yangın kapıları son yıllarda çok tercih yangın kapısı edilen baplar olsa da en kip kapıların binanın kuruluşsına amelî çelik gibi malzemelerden üretilen baplar başüstüneğu gerçeği bileğmeslekmemiştir.

Dolgular ile kapı tırı vırıluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda kolay açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye yürütmek, projenize munis boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde emin mekanlar oluşmasına katkı sahip olmak karınin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page